Lundkvist Agentur AB är generalagent för några av de marknadsledande varumärkena inom solcellsprodukter, energispar och miljösmarta produkter för hem och outdoor. Vår specialitet är klimatsmarta produkter som drivs av solenergi, handkraft eller vattenkraft samt produkter som hjälper till att spara energi i hemmet.

Ecosavers

Ecosavers är en holländsk tillverkare som specialiserat sig på produkter för energibesparing. Lundkvist Agentur är agent för Ecosavers i Sverige och distribuerar bla via konceptet energisparboxen.se. Sortimentet innehåller ett stort urval av LED-lampor, solcellsprodukter, duschtimers och andra smarta uppfinningar som hjälper till att spara el, vatten och värme. Läs mer om vad energisparboxen kan göra för miljön och din plånbok här:

www.energisparboxen.se eller bläddra i katalogen här http://www.ecosavers.nl/2014/catalogue.html

Powerplus

Powerplus är marknadsledande i Europa när det gäller klimatsmarta produkter för hem & fritid. Sortimentet kännetecknas av hög kvalitet, robust design och smarta användningsområden. Produkterna drivs uteslutande av alternativa energikällor som tex solceller, dynamo eller vattenkraft.

Powerplus miljösmarta ficklampor, solcellsladdare och LED-lyktor rekommenderas och används av Scouterna. Samtliga produkter har 5 års garanti. Lundkvist Agentur är generalagent för Powerplus & H2O Power i Norden, Senegal och Gambia. 

Se samtliga produkter här: http://www.powerplus.nl/catalogue_2013.pdf och vår hemsida på svenska här www.powerplus.se

Powerplus säljs i Gambia/Senegal genom Smartlight Shop som du hittar här: www.smartlightshop.com

 

Sundaya

Sundayagruppen är sedan början av 1990-talet en av pionjärerna inom energisnåla solcellsbaserade belysningssystem, framför allt för områden med dåligt eller icke existerande elnät. Koncernens huvudkontor och utvecklingsavdelning är baserade i Singapore.

Lundkvist Agentur är agent för Sundaya i Sverige, Senegal och Gambia. Sundayas sortiment kännetecknas av användarvänliga produkter med hög kvalitet och verkligt bra design.

Läs mer om Sundaya och deras unika solcellsprodukter här: 

www.sundaya.se

Radiator Booster

Radiator Booster är en patenterad energisparande uppfinning som sänker uppvärmningskostnaderna genom att påskynda uppvärmningen i rummet. Energispar i hem och kommersiella fastigheter har blivit ett vanligare sätt att spara pengar och miljö. Radiator Booster säljs idag i tiotusental i bland annat England. Läs mer om hur det fungerar på:

www.radiatorbooster.com